Рисуване за деца

Рисуване за деца с Александра
Рисуване за деца с Александра

Рисуване по предварително избран сюжет

– включва всички необходими материали, урок по рисуване. Нарисуваната картина остава за детето и може да я закачи с гордост в стаята си.

- Комплект материали за рисуване – стативи, платна 30/40см, акрилни бои, четки за акрилни бои, кофички за вода, палитри за бои, престилки за еднократна употреба, молив, гума.

- Всяко дете избира от два сюжета един и ние го водим в рисуването стъпка по стъпка. Започваме с контуриране на сюжета с молив, след това пристъпваме към акрилните бои, които ние подготвяме според определения сюжет.

- Рисуването е планирано за време в рамките на 1, 1/2 часа.

Рисуване с текстилни бои върху тениска

– включва всички необходими материали, урок по рисуване. Тениската остава за детето.

- Комплект материали за рисуване –тениска, поставка , на която се закрепя тениската, текстилни бои, четки за бои, кофички за вода, палитри за бои, престилки за еднократна употреба, молив, гума.

- Предварително се поръчва размер на тениската.

- Предлагаме разнообразни шаблони, подходящи за украса на тениска.

- Възможно е и детето да създаде свой собствен вариант, според неговите интереси, избираме заедно подходяща картинка от интернет и я рисуваме върху тениската с молив и после с боите.

- Рисуването е планирано за време в рамките на 1, 1/2 часа

Рисуване за деца с Александра
Рисуване за деца с Александра
Рисуване за деца с Александра
Рисуване за деца с Александра

Александра Атева

"Завършила съм "Маркетинг" и "Стратегическо управление" през 2006г., но това не беше моето. Страстта ми към изкуството и в частност - рисуването, ме е съпътствала през целия ми осъзнат живот. Посещавайки няколко курса и студиа за рисуване, се роди идеята да открия собствено такова. От 2020г. организирам разнообразие от събития - частни партита с рисуване за деца и възрастни, рождени дни, рисуване в офиси. Каня те да се потопим заедно в дебрите на изкуството! Предизвикай се и създай своя творба, която да краси дома ти!"

Последвай Александра в социалните мрежи:

Танцово и спортно студио "Мушмула" - InstagramТанцово и спортно студио "Мушмула" - Instagram