Пилатес с Рони

Пилатес с Рони
Пилатес с Рони

Пилатес

Пилатес е уникална система от физически упражнения, която помага да се горят калории и същевременно дава тонус и укрепва тялото.

Методът Пилатес работи върху цялото тяло за разлика от повечето фитнес упражнения, които са съсредоточени върху определена област, пренебрегвайки останалите.

Пилатес се фокусира върху основната сила или централно ядро на тялото Ви, като същевременно развива мускулите, гъвкавостта и движението на ставите.

Пилатес с Рони
Пилатес с Рони

Рони

Рони, казва за себе си: “От 2016 г. посещавам класове по Пилатес. Постигнах удивителни резултати с моето тяло. Бях вдъхновена да започна да преподавам Пилатес от моята инструкторка Зухра Расули и не след дълго завърших професионален курс при Евелина Илиева, Ева.

Редовно посещавам класове по йога и въздушна йога и черпя нови знания, част, от които използвам и в моите тренировки. Обичам работата си и продължавам да развивам способностите си ежедневно, за да ги предавам на хората. За мен комбинацията от пилатес и йога е абсолютно достатъчна за поддържане на силен дух и здраво и хармонично тяло.”

Последвай Рони в социалните мрежи:

Танцово и спортно студио "Мушмула" - FacebookТанцово и спортно студио "Мушмула" - Facebook