Ориенталски Танци с Катрин

Ориенталски танци с Катрин
Ориенталски танци с Катрин

Ориенталски Танци

Ориенталските танци са изключително женствени и богати, няма част от тялото ни, която да не се движи. Подходящи са за всяка възраст и физическа форма.

Ориенталските танци са полезен инструмент да подсилим женствеността си и да облекчим стреса от ежедневието. Те са изкуство с древна история и познания за нас като жени, давайки ни възможност да изразим богатството на вътрешния си емоционален свят.

Ще се заредим с добро настроение, ще се забавляваме и учим да се себеизразяваме и чувстваме в хармония с телата и същността си, красиви и самоуверени. Часовете са подходящи за начинаещи.

Ако пък искате да задълбочите познанията си и да имате сценични изяви, школа “Шахира” е мястото, където ще ви подготвим.

Часовете са разделени на 3 основни нива, според степента на овладяване на танцовото изкуство: начинаещи, средно напреднали и напреднали, както и 2 направления, според желанията за танцово развитие: за развлечение и професионално.

Как Ориенталските танци действат на тялото ни?

– Развиват грация и пластичност;
– Подобряват стойката;
– Тонизират мускулите;
– Укрепват различни зони от тялото: тазово-коремна област, гърди, гръбначен стълб и ръце.
– Развиват координация;
– Понижават стреса;
– Подобряват метаболизма;
– Повишават женствеността и самочувствието

Ориенталски танци с Катрин
Ориенталски танци с Катрин
Ориенталски танци с Катрин
Ориенталски танци с Катрин

Катерина Борисова (Катрин)

Тя е професионален режисьор и танцьор по ориенталски танци с международни награди. От 2015 г. започва преподавателската й дейност. Самата тя посещава редовно семинари с утвърдени учители от целия свят. За нея ориенталските танци са най-добрият начин да се изпълни с женски магнетизъм и оптимизъм. Нейните ученици имат редовни изяви на международни фестивали и събития в цяла България. Съвместно с Адриана Кацарова през 2017г. основават танцова школа „Кралиците на Ориента“, която подготвя танцьори от всички нива. Методиката, по която се преподава, е обогатена с актьорски похвати, образен език и сугестопедични елементи, които ще ви помогнат лесно, трайно и приятно да усвоите езика на ориенталските танци.

Последвай Катрин в социалните мрежи:

Заповядайте в YouTube канала на Катрин

Ориенталски танци с Катрин - YouTube
Ориенталски танци с Катрин - YouTube

Заповядайте в YouTube канала на Катрин !

Катрин се занимава с различни видове изкуства от малка: балет, народни танци, актьорство. Две години играе в театралната трупа „Алма Алтер“. Страстта й към Изтока я води няколко пъти в Азия, където тя се влюбва в ориенталските танци.

Участва като солист в белиденс спектакли и шоу програми. Катрин се занимава с ориенталски танци над 10 години.

Да танцуваме заедно!

Танцово и спортно студио "Мушмула" - YouTubeТанцово и спортно студио "Мушмула" - YouTube