HIIT с Натали

HIIT с Натали
HIIT с Натали

За HIIT

– Повишава ефективността
– Изгаря мазнините и понижава телесното тегло
– Стимулира метаболизма
– Подобрява издръжливостта

Нека влезем във форма заедно и да горим калории, забавлявайки се! Очакват ни различни упражнения със собствено тегло, упражнения с ластици и дори леки тежести! Всичко това ще разнообразяваме всяка седмица, като работим върху всички мускулни групи. Ще комбинираме упражненията и ще се усъвършенстваме, докато ставаме все по-енергични, силни и здрави с Кръговата HIIT тренировка.

HIIT с Натали
HIIT с Натали

Натали Николова

Натали се запалва по спорта на 21-годишна възраст, когато след дълги години опити да промени начина, по-който изглежда и се чувства, за пръв път влиза в залата да практикува H.I.I.T. Изведнъж всичко се променя – получава подкрепа и помощ от истински професионалисти и за здравословен период от време сваля над 15 кг.

Натали открива страстта си да помага на другите да постигнат същото. Резултатите могат да бъдат постигнати с любов към собственото ни тяло, с грижа към нашето единствено и най-важно притежание. Освен свалянето на килограми, върху което всички се фокусират, редовните тренировки носят на организма много други ползи като повишена концентрация, продуктивност, издръжливост, бърз метаболизъм и прекрасно настроение.

За да демонстрира всичко това, Натали изгражда тренировки, които са едновременно ефективни и натоварващи за всички мускулни групи по начин, който учи на уважение към тялото. Освен това те са разнообразни, интересни и са идеалният начин да започнем деня с любов към ставите, мускулите, ума и организма си като цяло.

Последвай Натали в социалните мрежи:

Заповядайте в YouTube канала на Натали

HIIT с Натали - YouTube
HIIT с Натали - YouTube

Заповядайте в YouTube канала на Натали Николова - групов и персонален фитнес треньор, който вярва в балансираното и щастливо отношение към спорта и здравословното хранене.

Да тренираме заедно!

Танцово и спортно студио "Мушмула" - InstagramТанцово и спортно студио "Мушмула" - Instagram