Йога с Катя

Йога с Катя
Йога с Катя

Йога

В натовареното ежедневие, в което живеем е изключително важно да намираме време за себе си, време, в което да работим за намаляване на нивата на стрес, време, през което да се погрижим за баланса не само на съзнанието ни, но и на всички части от нашето тяло.

Именно това постигаме по време на заниманията по терапевтична йога – помагаме да подобрим общото си състояние, работим за подобряване на нарушения в опорно-двигателния апарат, дихателните органи, кръвното налягане.

Практиката се фокусира върху специално подбрани асани, изпълнени в конкретна последователност и заздравяващи мускулите на корема и гърба, тазобедрените стави.

Особено е подходяща за хора, които седят продължително време през деня и облекчава дискомфорта в проблемните зони, огъвкавява тялото ни, отпуска пренапрегнатите сухожилия, кръста, гърба и раменете.

Заниманието взима под внимание възможностите на хора с изкривявания или дископатия, проблеми с коленете и други, като трудността се адаптира спрямо възможностите на всеки.

Йога с Катя
Йога с Катя

Катя Биберова

Катя е сертифициран йога преподавател. Започва да практикува пилатес и йога преди повече от 15 години и осъзнава, че йога е нещото, което я прави по-спокойна и съсредоточена, по-балансирана във всяко едно отношение. Иска да споделя и предава ползите от йога, което я води по пътя на сертифициране и преподаване.

Последвай Катя в социалните мрежи:

Танцово и спортно студио "Мушмула" - YouTubeТанцово и спортно студио "Мушмула" - YouTube