Commercial Dance с Меги

Commercial Dance с Меги
Commercial Dance с Меги

Commercial Dance

Commercial е танцов стил, който обединява в себе си танцова техника и движения от джаз, хип хоп, модерен балет и други стрийт стилове. Обикновено е доминиращ стил в света на шоу-бизнеса и в световен мащаб се използва за хореографиране на музикални видеа, концерти, представления, реклами и други.

Commercial класовете са отворено ниво и са подходящи както за хора с базова танцова култура, така и за напреднали танцьори. В тях ще се разучават не само хореографии на известни/популярни песни, но и упражнения за танцова техника, включващи основни движения (бейсици), походки, музикалност, памет и координация.

Commercial Dance с Меги
Commercial Dance с Меги

Миглена Ангелова (Меги)

Миглена Ангелова (Меги) се занимава с танци вече повече от 15 години. За първи път влиза в залата по художествена гимнастика, а след това почти 10 години е спортна мажоретка в най-големите клубове в България. Едновременно с това тренира и се състезава със степ-аеробика, но не след дълго открива себе си и страстта си в commercial и хип-хоп танците.

Обучава се при водещи български хореографи в тези стилове, а през 2019г. заминава за обучение в световноизвестните танцови студиа в Лос Анджелис – Millennium Dance Complex, Debbie Reynolds Dance Studio, ML Dance Academy, TMilly и KM Dance Arts Studio. Винаги в търсене на развитие и самоусъвършенстване, Меги постоянно взима участие в международни танцови лагери и програми в Европа и Америка.

В професионален план, Меги участва в редица музикални събития, ТВ предавания, реклами и музикални клипове на едни от най-големите звезди на Българския шоубизнес като: 100 Кила, СкандаУ, Графа, Папи Ханс, Дара Екимова, Михаела Маринова, и много други.

Последвай Меги в социалните мрежи:

Танцово и спортно студио "Мушмула" - YouTubeТанцово и спортно студио "Мушмула" - YouTube