Зумба

Зумба е лесна, забавна и изключително ефективна програма. Подходяща е за всички възрасти, за начинаещи и напреднали, за хора, които никога не са спортували и такива, които посещават всякакви други тренировки. Неслучайно мотото на зумба е: ,,Тренирай, докато се забавляваш. Забавлявай се, докато тренираш!” Заповядайте в класовете, за се убедите сами в това!

За нашите преподаватели:

Боби

Аз съм Боби, инструктор по Zumba® Fitness. Част съм от Zumba Instructors Network и активно участвам в танцови събития и фестивали. Запалена съм по танците от малка и обожавам Zumba®, защото е съвършената симбиоза между кардио тренировка и танци, среща аеробиката с латиното и ни потапя в невероятна парти атмосфера. Със Zumba съвсем неусетно изгаряме калории и извайваме красиво и женствено тяло, докато се забавляваме заедно, а сутрешните ни срещи ще ви заредят с енергия и позитивни емоции за цял ден!

Звезди

“Преди повече от 8 години за пръв път посетих клас по зумба. Никога преди това не бях спортувала нищо. Мразех дори часовете по физическо в училище. Инструкторът, който в бъдеще се оказа и мой ментор, толкова много ме запали, че бях всяка вечер в залата. Латино музиката, красотата на движенията, интензивните хореографии и най-вече фактът, че свалих много килограми за малко време бяха повече от достатъчни причини да реша, че искам да се занимавам професионално с това и да доставям този заряд на хората. Вече близо 7 години преподавам зумба и мога да кажа, че това е любов, това е емоция, страст. Докато танцуваш, забравяш за всичко. Ползите са много, вредата може да бъде единствено мързелът. Всяка причина да не дойдеш на тренировка е оправдание, защото е важно да го направиш ВЪПРЕКИ всичко!”

Дени

Разгледай нашия график

Представяме ви Деница Миркова от София на 28 г. За себе си Дени споделя:
„Водя всяка една тренировка с желание и много любов. За мен Зумба е начин на живот. Убедила съм се, че спорта прави живота на човека по-хубав. През Ноември 2018 година минах обучение с Ларс Венсинк (Холандия). Освен чисто емоционалните ползи, които имам, трябва да кажа, че Зумба ме направи по-грациозна, по-мобилна, по-координирана и по-женствена. Качества все полезни за една жена.
Сертифицирана съм да водя ZUMBA®Fitness, ZUMBA® Kids and Kids Jr. И STRONG by Zumba®.
Имам три малки деца момичета, които ме научиха всичко да правя с любов. Те ме карат и да съм по-уверена с работата ми с другите деца. От рано ги уча, че трябва да обичаме спорта, да се храним здравословно и да сме позитивни.”