Услуги

Услугите, които предлагаме, включват:


Защото празникът на всеки човек трябва да е специален! “Мушмула” предоставя чудесно оборудвани зали за празнуване на рожден ден на възрастен или дете. За малките ни празнуващи предлагаме достъп до уютен вътрешен двор, където да играят необезпокоявани и волни, както и достъп до външен двор, оборудван с детски играчки. За вече по-зрелите ни празнуващи предлагаме не само просторно пространство за танци, но и чудесно озвучаване и микрофон. Ако пък искате да разнообразите още повече партито си, нашите инструктори ще се радват да направят специална празнична хореография за всички гости и рожденици. Предлагаме и допълнителни услуги:
  • кетъринг
  • аниматор
  • украса
  • фото и видеозаснемане
  • DJ
  • тематично парти
Разгледайте секция Зали под наем, където ще намерите галерията ни със снимки, както и детайлна информация за всяка една зала.
Прекрасен начин родителите да се забавляват и танцуват, докато малчуганите рисуват, творят и танцуват с нашите прекрасни аниматори!

Сватбеният танц определено е един от най-важните моменти в деня на сватбата. Той е израз на синхрона между двама души, може да бъде изключително нежен или пък дързък и игрив. За да направите момента още по-незабравим, “Мушмула” ви предлага специална хореография по ваш вкус и възможности. Вие избирате музиката и споделяте вашите изисквания и предпочитания, а ние изготвяме хореография – максимално съобразена с желанията и очакванията ви. Подходът е строго индивидуален като може да включва:
  • хореография за младоженци
  • хореография за кумове
  • хореография за шафери
  • курс сватбени хора
Ще се радваме да участваме в този специален момент и да споделим вълнението ви!


Свържете се с нас и ние ще организираме вашия празник, както подобава!


Последната моминска вечер е важен момент преди сватбата. Ако искате да избягате от клишетата и да се повеселите заедно с булката, не му мислете, а час си запазете. Обещаваме да организираме незабравима танцова хореография по ваш вкус и с избрана от вас музика. Така в по-късните часове на нощта ще може да упражните научените движения под светлините на диско топката и да впечатлите всички в клуба.


Свържете се с нас и ние гарантираме много положителни емоции и смях на булката и на всички вас.

Сватбата е чудесен повод, който може да те стимулира да подобриш своите възможности да танцуваш хора! А какво по-българско от право хоро!

Подходящо не само за младоженците, но и за техните кумуве. Може да бъде поднесено като сватбена изненада или пък просто да впечатлите гостите с вашите умения.


Свържете се с нас, за да организираме вашия урок в най-удобно за вас време и по ваши предпочитания!


Организирането на атрактивен и необичаен тийм билдинг често се оказва сложна задача. “Мушмула” ви предлага да се възползвате от опита на нашите инструктури, които не само могат да поднесат основни танцови стъпки и движения по забавен начин, но и да въвлекат вашите служители в игри и танцувални комбинации. Гарантираме забавление, сплотен колектив и много усмивки. За корпоративните ни клиенти изготвяме и танцови шоу програми за избрани от тях събития. В програмата могат да бъдат включени различни стилове танци като: салса, ориенталски танци, народни танци, хип хоп и други. Продължителността на програмата зависи изцяло от вас.


Свържете се с нас, за да обсъдим всички детайли.