Табата

Табата е тренировъчен протокол и форма на високоинтензивно кардио (HIIT). За Табата протокола се твърди, че е един от най-ефективните методи за подобрение на аеробния и анаеробния капацитет, както и за изгарянето на мазнини. Основната цел поради която се използва Табата протокола е изгаряне на мазнини.
ТАБАТА е високо интензивна интервална тренировка с обща продължителност 4 минути, включваща интензивно натоварване 20 секунди, почивка 10 секунди за 8 рунда. Това я прави предпочитана от всеки, който няма време за стандартна фитнес тренировка, но иска бързи резултати и добра форма.

Инструктори по Табата

Меги Геориева   

Страстта й към спорта се разгръща с пълни сили преди 7 години. Започва да се занимава с бодибилдинг, като постепенно осъзнава, че нейното призвание е да помага на хората психически и физически да изградят едно ново, уверено и съвършено “Аз”. Насочва всичките си усилия в това направление. Завършила е фитнес академия, преминава към високо интензивни интервални тренировки. Изучава физиологията и анатомията на тялото, ориентира се към знания за хранене, възпитание и самоконтрол, завършвайки целият цикъл, нужен за постигане на пълноценен живот. Преминава през Crossfit, HIIT и накрая открива Табата протокол. За няколко години постига съвършената визия на атлет – издръжлив, функционален и силен.

   

Моника Карабулева

Казвам се Моника Василева Карабулева – на кратко Мон. Още с първото влизане в залата за Табата тренировка, разбрах че това е моят спорт. От спортно занимание, се превърна в моя страст, която ме накара още повече да се потопя в Табата протокола и така от скоро съм сертифициран треньор.
Тренировките ми не само карат хората да се усмихват, но излизат и разсмяни.
При мен маските се свалят и няма значение кой какъв е и откъде е , всички заставаме в една редица и тренираме заедно с усмивка и търсим удоволствието от тренировката . Тренировката Е забавление, не физически тормоз, но не мислете че щадя телата . Много обичам да го казвам на моето обкръжение “ Един от най-великите моменти в живота е, когато осъзнаеш, че преди две седмици тялото ти не можеше да направи това, което постигна току-що.“

Разгледай нашия график