Stretching

Стречингът представлява специфични упражнения за разтягане на мускулите и прилежащите тъкани – сухожилия, лигаменти, съединителна тъкан, периферни нерви. Той носи множество ползи за организма, като най-популярните са, че прави мускулите по-гъвкави, силни и здрави. Тази гъвкавост помага да се запази обема на движение в ставите. Без нея мускулите се съкращават и схващат. Когато имаме нужда да изпълним определено движение, те са слаби и неспособни да се разгънат докрай. Това носи риск от болки в ставите, пренапрежение и увреждане на мускулните влакна. По-еластичният мускул е по-малко податлив към травми. Освен това, разтягането подобрява кръвообращението и доставката на кислород и хранителни вещества към мускулите.
За това е необходимо да разтягаме мускулите след тренировка. Освен това е прекрасен начин да раздвижим тялото си.
За тези от Вас, които считат тренировката не само за начин за подобрение на фигурата, но и за част от балансирания и здравословен живот : заповядайте на едно приятно и ефективно спортно разтягане, което подобрява здравето и настроението.

Натали Николова

Освен, че е ужасно мила и лъчезарна, Натали Николова е и чудесен пример за това, че процесът на влизане в мечтаната форма не е задължително осеян с глад, лишение и изтощение, а точно напротив!

Натали се запалва по спорта на 21-годишна възраст, когато след дълги години опити да промени начина, по-който изглежда и се чувства, за пръв път влиза в залата да практикува H.I.I.T. Изведнъж всичко се променя – получава подкрепа и помощ от истински професионалисти и за здравословен период от време сваля над 15 кг.

Натали открива страстта си да помага на другите да постигнат същото. Резултатите могат да бъдат постигнати с любов към собственото ни тяло, с грижа към нашето единствено и най-важно притежание. Освен свалянето на килограми, върху което всички се фокусират, редовните тренировки носят на организма много други ползи като повишена концентрация, продуктивност, издръжливост, бърз метаболизъм и прекрасно настроение.

За да демонстрира всичко това, Натали изгражда тренировки, които са едновременно ефективни и натоварващи за всички мускулни групи по начин, който учи на уважение към тялото. Освен това те са разнообразни, интересни и са идеалният начин да започнем деня с любов към ставите, мускулите, ума и организма си като цяло.

Разгледай нашия график