Салса LA и NY Style

Мирела Георгиева                                                           Христос

                Инструктори по Салса LA и NY Style        

Мирела Георгиева се занимава със спорт от най-ранна детска възраст. На 3 години започва да тренира художествена гимнастика, а с годините преминава към модерния и класически балет. И така до 14-годишна възраст, когато за 1-ви път се “среща” със салсата. Вече 10 години, Мирела не спира да танцува, да се развива и да обикаля света със салса. 
През 2009 година печели 1-во място в девизия „Аматьори” състезание за двойки и много 2-ри и 3-ти места с тогавашния си отбор от Варна. Участва във всички салса фестивали на сцена – двойки и отбор.
От 2010 година до днес Мирела преподава многократно в Белгия, Франция и Турция, както и в други държави в Европа.
Страстта й към салсата се заражда още с първите й стъпки и до днес, тя се отдава изцяло на танците и развитието си като танцьор и треньор.
„Мечтая хората в България някой ден да гледат на танците повече като на изкуство, отколкото като на развлечение и запълване на свободното време.

Христос Цампурас е от Гърция и живее в София от 2013 година. Първите си танцови стъпки, той прави в родния си град Александруполис през 2009 като започва със Салса Кубана с инструктор Eloy Corrales. След една година, Христос става час от отбора “Los Charangueros” в Тесалоники като тренират за състезания, фестивали и други събития.
През 2012 година посещава класовете на една от най-добрите български школа “Salsa La Vista” като изучава различните стилове в салсата – Salsa LA, Salsa NY, Afro и Cha-cha. От преместването си в София, той става член от един от най-добрите отбори в България „Imbalanced Dance Team”, поканен от създателя на отбора – Тео Гугушев. С отбора той излиза на сцена на различни фестивали в Европа. През 2014 година Христос посещава New York и посещава класовете на най-добрите танцьори и преподаватели в света на салсата – Frankie Martinez и Eddie Tores.