Латино и бални танци деца

В часовете по латино и бални танци за деца, освен че ще танцуваме ще намерите нови приятели, хубави емоции и ще се разтоварим. Обучението покрива танцовият материал на 10-те състезателни танца самба, ча ча, румба, пасо добле, джайф, английски и виенски валс, фокстрот,танго и куикстеп. Програмата е разработена спрямо възрастта на децата. На децата се предоставя възможност за богати и разнообразни танцови изяви и участия, стимулира развитието на естетическите интереси и способности за танцово изкуство в по-широк контекст.

Боряна Иванова Нинова

Занимава се със спортни танци повече от 20 години, дългогодишен състезател по спортни танци.
Победител в телевизиония формат Танцувай с мен 2. Участва като част от мажоретния отбор на НСА с който печелят два златни медали през 2012 и 2014 г.
Завършва магистърската си степен в Лесотехнически Университет , специалност „Интериорен
дизайн“. След това записва Национална Спортна Академия „Васил Левски“ Треньорски факултет със специалност „Спортни танци“. Работи и обучава деца повече от 16 години.
Преподава в редица танцови центрове, училища и детски градини. Хореограф е и на сватбени танци. Води и групови танцови занимания – родители с деца.
Tанцови постижения като учител:
Нейните ученици взимат участиe на различни танцови спектакли и се учат да присъстват на сцена.
Групите от напреднали се явяват и на редица танцови фестивали, като успяват да завоюват призови места. Миналата година печелят квоти за European Grand Dance Cup в Палма де Майорка, Испания ‘2019.