Кампания “Мушмула” за природата

Защото вярваме, че е важно да сме отговорни към природата и искаме да ви вдъхновим и да ви помогнем и вие да сте,  Танцово студио “Мушмула” стартира инициативата “Мушмула  за природата”.

Част от дейностите, които вече сме случили през 2018 г. и такива, които планираме да се случат тази година са:

  •  2018 г. “Мушмула” се присъедини към кампания “Капачки за бъдеще“.

Приканваме ви да носите вашите капачки при нас, за да помагаме заедно за едно по-добро бъдеще 🙂 Ще обявим датата на следващата кампания за събиране на капачки, която се очаква да се случи през април месец, Повече информация за кампанията на страницата на “Капачки за бъдеще”.

  • 2018 г. Разделно събиране на боклук:

Ангажираме се да изхвърляме боклука си разделно. В студиото вече са поставени контейнери за разделно събиране – пластмаса, стъкло и метал. Всички вие, които идвате при нас може да изхвърляте боклука си разделно, грижейки се за природата.

От тази година ще организираме и поредица от лекции, които да помогнат на всички, които искат да започнат да събират разделно боклука си, както и да намалят цялостно количеството на отпадък, който генерират.

  • Участие в залесявания и други зелени акции – ще публикуваме информация на страницата ни за предстоящи събития и акции.
  • Отстъпка при пазаруване за наши клиенти от сайтове като zoya.bg, farmhopping.com, greenrevolucia.com.
  • На място при нас може да си закупите различни продукти, които са щадящи за природата и по-полезни за вас самите 🙂 (напр. ръчно изработени дървени картички, книгоразделители и значки, ръчно плъстени вълени играчки, био български шоколади и барчета и др.).
  • Организиране на събития и работилници, подкрепа за различни организации ( Плетчица, Зелени Пелени, Green Revolucia), проекти и инициативи за по-екосъобразен начин на живот и намаляване на отпечатъка върху околната среда.
  • Еко лагери за деца
  • и много други 🙂

Ще се радваме заедно да допринасяме за една по-здравословна и щастлива среда 🙂