BodyFit

BodyFit е система от упражнения за стягане на цялото тяло, използвайки собствена тежест. Този вид тренировка комбинира най-доброто от аеробиката, пилатеса, каланетиката и гимнастиката за постигане на отлични резултати. BodyFit спомага за подобряване на координацията и гъвкавостта, повишаване на издръжливостта, тонизиране и изчистване на телесните мазнини.
Часът протича в 3 части – активна загрявка, стягане на важни мускули от тялото, чрез различни силови упражнения в различна интензивност и разтягане.

Цветелина Маринова

Цветелина Илиева Маринова танцува от 20 години. През 2018 г. завършва Варненски Свободен Университет “Черноризец Храбър” като Хореограф-педагог (Съвременен Танцов Театър) От 2013г. работи с деца.
Последните 7 години през летните сезони е работила във фирма в к.к Албена, където през деня провежда разлчни спортни класове – Водна гимнастика, Боди фит, Йогалатес, Аеробика, Стречинг, а вечерите отговаря за създаването и провеждането на танцувални шоу програми в различни стилове  Спортът винаги е бил и продължава да бъде част от нейното ежедневие.

Разгледай нашия график