Партньори

Забавен немски с Маги за възрастни

Преподавател Магдалена Симеонова

Още в училище Маги изучава активно немски език. Страстта й към езика предопределя и избора й и я води по пътя на немската филология. С дългогодишен опит като преподавател в различни езикови школи, Маги прави часовете по немски развлекателни и придава една изключително неочаквана и забавна нотка на този строг и педантичен език.

Както много от учениците й казват: „Идвам след работа на немски да се развличам.“. Това в никакъв случай не значи, че в часовете не се учи и че резултатите са малко! Напротив – забавния немски се оказва много по-приятен и лесен, а Маги успява да предаде своята обич към езика и на учениците си.

Работим в групи до 8 човека. Така не пестим от качеството на преподаване и Маги отделя индивидуално внимание на всеки свой ученик.

Запишете се: Ниво А1
Начало на курса: 14 октомври, 18:30 ч.
Цена: 320 лв.
Продължителност: 100 учебни часа, 2 пъти седмично
Провеждане: Всеки понеделник и сряда – 18:30 – 21:00 часа
5% отстъпка при предварително записване

Роботика за деца

Един от най-интересните начини, чрез които учениците могат да научат повече за програмирането, да развият важни личностни и професионални умения от най-ранна възраст. Всяко занимание се провежда с помощта на специални  и интуитивни LEGO роботи, които са подходящи както за най-малките ученици, така и за по-големите.

Роботиката е изключително приятна, забавна и предразполага към учене, тъй като процеса на учене е под формата на игра.

Забавна математика

Нашите приятели от забавна математика се грижат всяка събота и неделя да развитият критичното мислене, увереността на децата и да ги научат да избират творчески подход за справяне с различни ситуации. Чрез игри, логически задачи и двигателни дейности всяко дете прави своите смели крачки към едно по-добро бъдеще.

Методиката, която се използва е разделена на 4 модула: Забавна аритметика, Забавна геометрия, Забавна логика и Математика в природата и изкуството.

Чрез остроумни, грабващи и ефективни подходи, децата са поставени в позиция на откриватели, което води до дълготраен ефект на ученето чрез преживяване. Заниманията стимулират любопитството на децата, поощряват тяхната изобретателност и ги правят уверени в собствените им сили. Тези часове се превръщат в едно необходимо допълнение на предучилищното и училищното образование по математика.

Стийлм Академи

Обучението по STEALM предметите (науки, технологии, инженерство, изкуство, езици и математика) води до повишаване на иновативността, въображението и творчеството на децата. Ангажирането в междукултурни и интердисциплинарни проекти дава възможност на обучаващите се да мислят нестандартно и да комбинират (интегрират) дисциплини.

Чрез участието си в STEALM дейностите, те са по-подготвени за житейските казуси и предизвикателствата на живота в света на възрастните (бъдещи работни места и кариери). Учениците се насърчават да експериментират с реални обекти, да мислят и действат аналитично и да решават проблеми посредством логика и креативно мислене.