Зумба

    Ивелина Златанова – Ива                                                 Ива

   Инструктори по Зумба

Нашата инструкторка Ивелина е от Пазарджик и се занимава активно със Зумба от 4г. За нея Зумбата е удоволствие, възможност да намериш нови приятели и начин да освободиш излишното напрежение. Изключително лесна, забавна и разтоварваща програма,  която поддържа тялото и духа ни здрави и силни.                                                   

Ивелина Пиралкова се занимава с танци от 9-год. възраст. 6 години танцува модерен балет във балет „Веда Джуниър“, като детските й години преминават в множество фестивали, концерти и участия в страната и чужбина. 
“Зумбата се появи в живота ми преди 4 години. Веднага ме грабна с изумителния си заряд, енергия и позитивизъм. Посещавала съм класове на различни зумба инструктори, от които съм черпила вдъхновение и опит. Зумбата е перфектното съчетание между танц, забавление и физическо натоварване. Това, което я прави уникална, е нейният позитивизъм и наелектризиращи заряд. Влюбена съм в зумбата, защото съчетава елементи от уличните, латино и модерни танци и винаги те кара да бъдеш щастлив и енергизиран.”

Зумба е фитнес програма, съчетаваща елементи на танци, фитнес и аеробика. Най-често хореографиите включват движения от салса, меренге, регетон и хип-хоп. Зумбата е един прекрасен начин да влезеш във форма, докато се забавляваш.