Йога

Инструктори по Йога

       Кристина              Димитър               Нина 

Кристина практикува йога от осем години и води йога практики от четири години. Интересът й към тази 
древна наука датира още от ученическите й години, когато за първи път разлиства книгата на Венцеслав Евтимов. 
Кристина започва да посещава различни лекции, семинари, йога лагери. Завършва курсът СДК “Йога” към НСА и Българска йога федерация, а след това и курса за йога инструктори към Международния йога алианс, организиран от Йога център Дивали. Сега Кристина практикува и преподава класическа хатха йога, като се стреми да се придържа и запази автентичността на тази уникална философия. 
Възприема себе си като ученик, който има още много какво да научи и вижда в лицето на всички около мен своя учител.
Димитър Попов, магистър кинезитерапевт.
Започва да се занимава с йога 2001г. От 2005 започва да води групи по класическа, хатха, Power Yoga и йога за бременни. Обича глобалното движение – духа, ума и тялото. Има опит в спортовете – фитнес, плуване, футбол, лека атлетика, катерене, езда, шах и др.
Продължава да свързва професията с хобито вече 18 години по-късно!   Нина е завършила редица обучения по йога, в т.ч. НСА (следдипломна квалификация йога), в Кайвалядхам, Индия. Интересува се от аюрведа, терапия и личностно развитие. 
Има над 10-годишен опит в корпоративния свят, и преподава йога на деца, възрастни, студенти по йога в НСА, води корпоративни йога практики, организира и участва в обучения/курсове/ритрийти по йога.

“Вярвам, че чрез превенция и грижа за себе си, може да се погрижим и за значимите си хора, да имаме повече енергия, да се чувстваме по-спокойни и изпълнени с радост и вдъхновение.“

       Катя             Йоана

Катя е сертифициран йога преподавател. Започва да практикува пилатес и йога преди 15 години и осъзнава, че йога е нещото, което я прави по-спокойна и съсредоточена, по-балансирана във всяко едно отношение. Иска да споделя и предава ползите от йога, което я води по пътя на сертифициране и преподаване.Йоана се занимава с йога от 9 години и е сертифициран учител по хатха и ащанга йога към международната йога асоциация – Yoga Alliance. Преподавател по йога, както за възрастни така и за деца.