Табата

Меги Геориева                                                             Ваня Стоянова

Инструктори по Табата

Страстта й към спорта се разгръща с пълни сили преди 7 години. Започва да се занимава с бодибилдинг, като постепенно осъзнава, че нейното призвание е да помага на хората психически и физически да изградят едно ново, уверено и съвършено “Аз”. Насочва всичките си усилия в това направление. Завършила е фитнес академия, преминава към високо интензивни интервални тренировки. Изучава физиологията и анатомията на тялото, ориентира се към знания за хранене, възпитание и самоконтрол, завършвайки целият цикъл, нужен за постигане на пълноценен живот. Преминава през Crossfit, HIIT и накрая открива Табата протокол. За няколко години постига съвършената визия на атлет – издръжлив, функционален и силен.

Ваня Стоянова се занимава с изготвяне на хранителни и тренировъчни режими, води индивидуални и групови тренировки.
Дипломиран инструктор по фитнес, както и член на Българската федерация по културизъм и фитнес.
От 2 години води групови тренировки по Табата и Пилатес, а активно се занимава със спорт повече от 16 години.
Ваня е създател и администратор на сайта Paleofit, където споделя опит и съвети относно храненето, тренировките, почивката и теми свързани със здравословния начин на живот. 

“Темата за спорта и здравето винаги ме е вълнувала, това ме мотивира да започна да се занимавам професионално с грижата за здравето, която убедена съм, не започва в болницата, а от чинията ни.”, казва Ваня с усмивка.