Пилатес

Инструктори по Пилатес

 

           Зузи                                         Катя

С изключителната си откровеност и автентичност Зузи намира пътя към сърцата на всеки посетил заниманията й.

Любовта й към пилатеса се заражда преди четири години ,когато за първи път попада на телевизионен канал, предлагащ ежедневни 30 минутни занимания по пилатес. Тя бива пленена -любов от пръв поглед. Наблюдавайки тези добре оформени тела, които с лекота се движат и запазват равновесие в сложни пози. Упражнения, които съчетават стягане, оформяне и укрепване на мускули, развитие на баланс, концентрация и на духа. 

 Зузи установява, че пилатеса е чудесен помощник и срещу редица болки като тези в гърба или шията. Лечебната сила на пилатеса се проявява и в помощ срещу психическа умора, мигрена и стрес.

Тя започва да се упражнява  вкъщи ,но не е удовлетворена. С желанието си да усвои тези движения до най-малките им детайли, за кратко се сдобива с международен сертификат.

От две години работи като инструктор, като не спира да се усъвършенства. Предлага едновременно упражнения за начинаещи и напреднали. Заниманията й са разнообразни, в една весела и приятна атмосфера.

Катя се занимава активно със спортна дейност от 15 години. Завършила е бакалавър и магистратура “Кинезитерапия” към Национална спортна академия “Васил Левски”, като допълнително специализира “Нутрициология” към Софийски университет. Занимава се с провеждане на персонални тренировки във фитнес, изготвяне на индивидуални хранителни режими за различни цели и групови тренировки по Пилатес. В Пилатес Катя набляга на оформящи тялото упражнения, освен това и на такива, които оказват заздравяващ ефект върху мускулния корсет и мускулите, които поддържат добрата стойка.