Латино танци за деца

Два пъти седмично децата ще се потопят в палитра от ритми и ще се запознаят с основните стъпки в Самба,Ча-ча-ча и много други. Изкуството на танца ще ги понесе във феерията на валса и завърти в динамиката на Джайв!

По време на заниманията се набляга на контрола над тялото, плавността при движенията, правилната позиция и изправена стойка. Индивидуалният подход към всяко дете позволява на малчуганите да разгърнат потенциала си и всяко “краче” има свободата да опознае нови светове, откривайки любовта към танца.

С всеки танц се поставя различна задача (открехваща завесата в Историческото развитие на танца): пасо добле – битка на бикове и тореадори, виенски валс – танц на аристократи и много др. Влизането в различни образи, освен забавно за децата, е и начин да развихрят въображението си като вложат нещо от себе си.

Подходящи за деца от 5 до 8 годишна възраст.

С изключително лъчезарната и топла Ивана, уроците са така планирани, че да съчетават полезното с приятното.

————————-

За Ивана:

Ивана Маджарова е дългогодишен състезател и треньор по Спортни танци. Започва да се занимава с Латино-американски и Стандартни танци през 2000 г., oт 2010 г. преподава класове за любителни танцьори – възраст от 4 г. до 70 г. През 2015 г. основава “Училище по танци Step by step” (Стъпка по стъпка).

Избирана за дебютант на Винески Бал София организиран от Винески Клуб София под патронажа на Посолството на Германия и кмета Йорданка Фандъкова (в три поредни години 2013 г. – 2016 г.). 2016 г. е представител за България за Световен флашмоб “Dance for kindness”. Междувременно възпитаници на школата участват в спектакли в Национална Опера и Балет Зала Едно и Зала Любиер на Национален Дворец на културата.