Хип хоп за деца

Ивелина Пиралкова

“Здравейте, аз съм Ивелина Пиралкова – учител, танцьор и аниматор. Лудо влюбена в живота, танците и децата. За мен работата с малчуганите е удоволствие, щастие и зареждане с позитивна енергия. Децата, танците и пътуването са най-голямото ми вдъхновение и страст.”

Ивелина Пиралкова се занимава с танци от 9-годишна възраст. 6 години танцува модерен балет във балет „Веда Джуниър“, като детските й години преминават в множество фестивали, концерти и участия в страната и чужбина. По-късно започва да се занимава и с хип-хоп танци, като черпи опит и знания от двете най-големи школи за улични танци в страната – Street dance school The Center и Studio VS Dance. За кратко танцува латино, народни и индийски танци.

“Другата ми голяма страст освен танците е анимацията. Да караш децата да бъдат щастливи, да ги забавляваш с разнообразни игри, танци и предизвикателства е истинска магия за мен. Прекарала съм три сезона като аниматор по българското Черноморие, а отделно от това организирам детски рождени дни и събития.”