H.I.I.T и Stretching

Натали Николова

Освен, че е ужасно мила и лъчезарна, Натали Николова е и чудесен пример затова, че процесът на влизане в мечтаната форма не е задължително осеян с глад, лишение и изтощение, а точно напротив!

Натали се запалва по спорта на 21-годишна възраст, когато след дълги години опити да промени начина, по-който изглежда и се чувства, за пръв път влиза в залата да практикува H.I.I.T. Изведнъж всичко се променя – получава подкрепа и помощ от истински професионалисти и за здравословен период от време сваля над 15 кг.

Натали открива страстта си да помага на другите да постигнат същото. Резултатите могат да бъдат постигнати с любов към собственото ни тяло, с грижа към нашето единствено и най-важно притежание. Освен свалянето на килограми, върху което всички се фокусират, редовните тренировки носят на организма много други ползи като повишена концентрация, продуктивност, издръжливост, бърз метаболизъм и прекрасно настроение.

За да демонстрира всичко това, Натали изгражда тренировки, които са едновременно ефективни и натоварващи за всички мускулни групи по начин, който учи на уважение към тялото. Освен това те са разнообразни, интересни и са идеалният начин да започнем деня с любов към ставите, мускулите, ума и организма си като цяло.